X de perasaan nak beraya..


2-3 hari ni asyik wat entry sampah.. Nie pun entry sampah jugak.. layankan jelah haha xD

Korang dah beli baju raya?? Mesti dah beli macam2 kan hehe... Aq lain pulak.. Aq langsung x beli pape.. Serious kowt.. Baju raya pun x beli lagi... huhu...

Bagi aq raya ni sama je.. Perlu ke beli baju baru2 ni?? Huhu bukan aq pakai pun.. Lagi2 baju yang bling2 tu.. Memang aq pakai sekali je lah.. X ke membazir.. Kalau aq nak bawak pergi kuliah pun orang cakap macam mak datin haha... Jadi aq kalau beli baju pun sekarang ni aq beli baju menjurus nak pakai pergi kuliah.. Haha.. Aq beli hari ni besok aq dah pakai.. Wakaka... Perlu ke nak tunggu raya nak pakai?? X de orang tau pun.. They don't care haha....

Aktiviti2 yang aq selalu buat masa dulu2 time bulan puasa n raya ni pun aq dah x buat dah.. Huhu... Semua member2 dah study jauh2.. Huhu..

Sekarang ni yang aq nantikan buat kuih raya + semua family member berkumpul haha... Meriah giler..

Aq rasa macam dah tua pulak dah x de perasaan nak beraya ni huhu.. Maybe sebab belajar dekat dengan rumah kowt... Dulu time merantau ada lah jugak excited dia.. huhu

Rindu time2 dulu main tukar kad raya + main bunga api + dapat duit raya... =_=;

~Kei~

Comments

cik zaza said…
baju raya=mlm raya..tehee..
Marina said…
dulu dapat duit rayer, sekarang kena bg duit rayer..hee~
fifie feyca said…
yunk... hehe...
rindu main tuka2 kad raya k....
jom main tuka2 kad raya ngan aku...
^____^
hahah!!
kei said…
@ cik zaza : haha beli baju mlm raya dapat murah owhhh.. kat tmn cempaka gile ramai owg mlm raya haha xD

@ Marina : tau x pe.. tapi belum masa lagi nak bagi duit raya haha

@ fifie feyca : erkkk.. boleh pos lagi ke kad raya?? haha sempat ke sampai?? huhu

Popular posts from this blog

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Mattifying Moisturiser (Nano White Fresh)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...