Quote for today #5

"Life not revolve around you"

-anonymous

Tengok citer Mean girl semalam , teringat quote ni.. Haha..

Ok kat dunia ni ada macam2 orang... Ni yang menjadikan hidup ini menarik.. Haha... Kalau semua sama je nanti bosan pulak betul x?? Haha...

Tapi ada certain2 orang yang aq elak.. Ok bukan benci.. "Hating is strong word" =_=;
Golongan2 ni yang bajet "semua suka saya!!!" Mungkin x de siapa2 yang cakap "hey I hate you!!!" Well pernah terfikir x yang they just too lazy too bother =_=;

Lantak ko lah labu... @____@

Kita hidup dalam komuniti.. Kene consider orang lain.. Janganlah jadi Queen Bee.. Kalau nak jadi Queen bee pegi duk kat hutan ngee~~~

Ah sudah entry aq macam marah je.. X aq x marah... Aq kesian jerk apabila ada orang yang x tau kenapa semua orang pinggirkan dia.. Macam aq cakap tadi "People just to lazy to bother" Baik aq bla angkat kaki.. Jadi kita kene pikirlah yang kita x semestinya betul dan cuba jangan jadi self-centered...

~Kei~

Comments

cik zaza said…
hating is not cool..
kei said…
@ cik zaza : "dengar lagu 2NE cool" haha quote dari entry ko xD

Popular posts from this blog

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Mattifying Moisturiser (Nano White Fresh)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...