dengar cerita 2-2 pihak dulu sebelum judge (warning: entry sampah)


sekali lagi ini adalah entry sampah.. luahan perasaan semata2...

Manusia ni makhluk yang cepat judging orang kan???

x kisah lah siapa yang betul n siapa yang salah... Tapi janganlah judge orang berdasarkan cerita sebelah pihak... Dengarlah dulu the whole story...

Aq x kisah sangat lah orang judging aq... Tapi apabila aq cuba nak bertegur2 dengan ko.. Janganlah totally ignore aq... Sedih kowt... Benda ni pasal aq dan dia.. Even kalau nak tunjuk concern pun... Kalau ada apa2 keraguan apa kata tanya tuan badan tu sendiri.... Ni tiba2 main ignore2 pulak..

Dah macam budak2 pulak aq tengok... X mau layan aq tapi nama ko asyik muncul je kat friends list aq.. Paling atas pulak tu... Ko benci aq ker??? Kalau benci kenapa perlunya ko stalk aq hari2???

Aq agak pelik disi2... Aq kawan dengan ko sebab ko.. Bukan sebab orang lain.. Jadi x perlulah kowt.. disebabkan hal aq dengan si dia.. ko x mau layan aq... x pe.. aq nak tgk apa akan terjadi antara kita.. adakah kita akan menjadi kawan hanya atas nama??? Yang penting.. aq tau aq ikhlas nak kawan dengan ko... Orang dah x sudi nak buat macam mana...

pesanan ikhlas dari aq : "jangan cepat judge orang.. listen to whole story first"

~Kei~

Comments

Popular posts from this blog

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Mattifying Moisturiser (Nano White Fresh)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...