virus ke nie???

Meh sekarang ni asyik kene virus je.. Tension aq.... Especially Fb macam tempat ternak virus dah... Kalau orang bagi link pun takut aq nak klik...

Baru2 ni dapat chatting macam ni

ok just ignore window aq yang buka banyak2 program serentak.. Aq suka multi-tasking.. =_=;
apa yang pelik sangat chatting ym tu an?? yang peliknya... username tu.. email aq pakai untuk akaun fb 0.O .. macam mana boleh on9 tu?? aq jarang bukak email tu.. kalau ym chat pun aq selalu pakai yang lama nye.. pas2 banyak kali pulak die on9....
kadang2 dia cakap "hye you" pernah gak aq reply .. pastu dia cakap "tired of betting" macam tu lah kowt.. lupa pulak.. huhu

Isunya sekarang... Errr email aq kene hack ker?? ke kene virus dari fb lagi??? @___@ Meh sampai dah effect chatting pulak.. Nasib baik ym aq pakai akaun lain huhu...

Agaknya kalau nak tegur orang kat fb dah x leh ckp "hi" lagi nanti orang ingat virus.. Kene cakap macam ni.. "Wey aq ni.. bukan virus tau!!" haha xP

Comments

mary ann ;) said…
hahahahaha...

betul2, kena gtau terang2 lah psnie..kalo tak org igt virus lak...heee ;)
kei said…
@mary ann ;) : tue lah pasal hehe

Popular posts from this blog

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Mattifying Moisturiser (Nano White Fresh)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...