Biodata????



Pagi2 ni bosan pulak.. Godek2 blok Cik zaza jmpe bnda alah ni

ni aku buat biodata khas untuk korang. HAHA.


aq terasa nak buat so aq buat ler... Mesti Cik Zaza berkata camni... "Dulu aq bgi ko tagged x mo buat..." Sowie yerk.. Aq ader jugak carik2 tag yg penah ko bgi dulu tapi dah x jumpa.. Huhu.. sowie dulu x de mood ber blok... Sowie yerk xD

Gile full biodata ni.. Haha.. Ader ke siapa2 nak baca??? Haha... X pe lah sekali ni je aq meng'expose kan diri ni... xD


Full name : "kene ke full name?? huhu dah x misteri lah kalau dah tau nama penuh aq.. letak initial jelah xD" F.A

Date of Birth : 28 Januari 1990 (aq nak hadiah!!!)

Age : masa aq taip ni umur aq 21!!! wee for getting to twenties =_=;

Married : saya single.. Masih kosong lagi siapa2 nak isi borang??? "Ok gile desperate xP"

Zodiac : Aquarius.. Weee I like water :3

Foot size : x pernah usha pulak bila beli kasut asalkan muat jerk o.O

Weight : ahem adeh... dah lama x timbang... Tapi orang cakap aq dah kurus?? Haha ok fine menggedik di sini :p

Height : dah lama gile x ukur.. Dalam 150++cm agaknya... Tapi sekarang anak2 buah aq nak lawan tinggi aq... Arghhh saya jealous... :(

Nickname : nickname??? biasanya budak klas aq panggil nama penuh aq jerk.. Tau lah nama aq pendek giler.. 5 huruf jerk.. huhu... member2 rapat aq panggil aq ader chan kat belakang.. so cute :3 ... kat uni budak kelas aq panggil aq doraemon... sebab suara aq macam doraemon... @___@ meh... bila dipendekkan doraemon menjadi mon.. adehhh @____@

High School :
SK Kg Gelam, SK Taman Bukit Rambai , SMK Bukit Rambai "aq x merantau huhu"

College/University : KMpK (Kolej Matrikulasi Perak) "jauh x aq belaja??? haha" , UTeM (Universiti Teknikal Malaysia Melaka) "ok back to Melaka =_=;"

Last thing i've just did : bersiap2 nak keluar!!! wee!! xD

My Room Condition : bersepah dengan teddy di atas katil, almari penuh komik + cd , meja penuh dengan wayar2 subwoofer aq.. "weee"... cukuplah kowt x yah explain lebih2 haha

Having a relationship?for many times? :
setakat nie.. satu??? crush bole consider x?? haha xD

Take Your Own Picture Now and Don't Edit

Adeh kantoi lah macam mana muka aq.. Haha..

ok.. x cakap yang x leh sembunyikan muka kan?? haha xD x leh edit so nie lah aq nya watermark +trademark haha xD




About others

Name of your gf/bf right now : serabut bila aq pikir...

Name of the person you miss the most right now : en penyu.. "pathetic :p"

Name of the last person you've hurted : x tau... tapi dulu pernah sakitkan hati someone kat matrik.. X patut tapi aq bodoh time tu.. Sowie yerk.. Cik Zaza.. :(

Name of the person you hate the most : hating is strong word.

Name of your pet : banyak kowt... perlu ke nak sebut sumer... sebut yg aq ingat jelah.. muk, conan jr, doyle, papai , simba, mumu, mimi, muk jr.. tue je kowt yg aq engat skung haha xD


About myself
Pernah korek hidung? : standard ah..

Pernah baca msg pastu senyum/gelak sorg2? : pernah jerk... haha

Pernah gayut sampai tertido? : haha pernah2 dengan crush aq.. kantoi lah kalo die baca entry aq ni.. elele bajet je aq :P

Pernah kentut kat khalyak ramai? : haha seingat aq x... xD

Pernah tidur dalam kelas? : selalu je.. Bak kata member aq.. "buat roller-coster" paling kerap time kat matrik time lecture.. Besar kowt lecture hall dia... xD

Pernah pukul org? : standard ah nama pun msk silat, taekwando sumer... xD

Pernah ngs dpn awek/pakwe? : herk... sye tough chick..haha xP

Pernah kene birtday prank? : x de kowt.. aq yang selalu buat prank kat orang lain ader ah wakaka >:D


First time

Kena marah : haha x ingat lama dah 2 haha xD

Duduk jauh dr family : masa matrik kat perak... ok fine memang x berdikari aq ni huhu :(

Tengok wyg : dengan kakak ipar + anak2 buah aq.. tengok cer.. ape tajuk citer polis tu eh??? adeh citer melayu tu.. 999??? haha serious aq x engat tapi cerita tu lah... cerita lama haha.. update: dah ingat.. Gerak Khas!! haha xD

Ponteng kelas : kat sekolah menengah.. Form 3.. haha... aq memang budak "mangkau" (nakal) dulu.. herk sekarang pun sama gak XD

Jatuh cinta : jatuh cinta?? aka crush ke ape??? siapa 1st crush aq erk?? serious x ingat haha.. masa budak2 hingusan lagi kowt xD

Accident : sem lepas... Aq bawak moto dengan member aq... Punca.. Terlanggar tembok tepi jalan.. Self-accident namannya... Yang x boleh bla.. Ada senior datang tolong... Malunya... Terus x jadi nak pergi kampus... haha

tag 5
-sapa2
-nak
-buat
-ler
-......

abis dah ker?? alor x tanya hobi. cita2? makanan fav sumer ke??? haha XD

p/s: aq buat semalam pastu kuar kejap bila nak sambung balik internet wat hal.. baru ada masa nak post balik huhu @___@

~Kei~

Comments

sara zainol said…
hohoho.. pengakuan berani .. hehe sara je yg xberani nk expose-kn diri lg.. hehehe :)
cik zaza said…
pehal ko mintak maaf kat aku?
kei said…
@ sara zainol : pengakuan berani mati haha... sara buat lah jugak xD

@ cik zaza : yang mana satu??? wakakaka mcm banyak je dlm ni aq mintak maaf xD
cik zaza said…
about hurting someone..
kei said…
@ cik zaza : masa kat matrik dlu... ntah lah.. aq rasa time tu lah aq betul2 sakitkan hati member rapat aq... =_=; aq nie cepat marah huhu
ichigo chan said…
haha..cite lama tp mmg pun ko btk sakitkn ati aku time matrik.hehe
kei said…
@ ichigo chan : o.O aiyak?? tukar nama ka?? haha... tue lah... semua benda nie mengajar kita.. sekarang ni aq dah x mo take granted friendship ni :)
ichigo chan said…
haha..tak perasan dah log out..
kei said…
@ ichigo chan : tue lah byk sgt akaun ngee.. dah terkantoi wakaka xD

Popular posts from this blog

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Mattifying Moisturiser (Nano White Fresh)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...