Quote for today #6

"Even right now it is thunderstorm.. After the rain rainbow will emerge..."
-Ouran high school live action

ok baru lepas tengok Ouran live action.. Episode ni aq x penah tengok lagi.. Anime x de part ni.. Bila aq tengok episode ni.. Buatkan aq terfikir nak buat post yang ni.. Hating is a strong word
betul ker tu adalah benci?? ok x nak mengarut pasal benda ni dalam entry ni.. kalau nak dengar aq mengarut pasal benda ni pergilah kat entry nii Hating is a strong word

ok quote kat atas ni aq suka sangat... Apabila dalam masalah even masalah yang susah sangat.. Ingatlah walau apa perkara buruk terjadi semua ni akan berakhir.. Perkara baik akan berlaku..

Walaupun sekarang tengah ribut petir.. Tapi lepas berakhirnya semua ni kita akan nampak pelangi yang lawa sangat2...

~Kei~

Comments

cik zaza said…
ribut petir?ko macam menjawab entri aku yg latest.huhu
kei said…
@ cik zaza : erkk entry ko ader mention ribut petir ke??? huhu.. x perasan plak.. But yes... nie adalah respon dari entry ko... terharu x??? xD
cik zaza said…
pergh!pergh!
terharu gile..ko mmg sangat memahami la babe..huhu
kei said…
@ cik zaza : begitulah kawan.. ok fine aq tringat iklan lama 2.. tagline die.. "begitulah kawan" haha =_=;

Popular posts from this blog

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Facial Foam Pore & Oil Clear (Biore)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...