Posts

Showing posts from December, 2010

cuti nak abis !!!!!

Image
so.. dah lama x update blog nie... :P nie membuktikan yg aq mmg mls nk menaip haha xD nk membebel bnda bkn2 lah haha xD so cuti semester 3 dah nk abis.. ape je aq bwt cuti nie?? meh pikir jap..... start je cuti terus gi jln2 kat penang haha ... best gak pe... jmpe skandal lama... hohohohoho... smakin byk skndal ko eh :p pas2.. balik je dari penang aq gie johor plak.. haha .. konon2 nak temankan kakak iparku yg sedang sarat mengandung... tpi x de lah tlg sgt mengacau adelah.... tpi kat johor byk bnda best haha... dpt beli tabung kucing yg bole bergerak owhh.. kat city square rm100 tgk kat psr mlm rm30 je... o_O pergh cekik darah tul shopping mall tue haha...
dah abis jln2 kat tmpat lain.. jln2 plak kat melaka.. haha... byk benda best jugak kt mlaka nie...aq je yg x sedar2 haha. ... sem dpn dah byk plan nak gie jln2.. hoho... planning sumer dah siap tunggu mse jerk... sapa nak join moh2 haha xD
pejam celik pejam celik dah nk abis cuti huhu .... sbelum cuti plan nak blaja psl php tpi hampeh langsung x…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...