Playlist for today #9 - Ku Pohon Restu Ayah Bonda

Title : Ku Pohon Restu Ayah Bonda
Artist : Mamat


Duhai bonda duhai ayahanda
Dengarlah rayuan anakanda
Yang jauh di mata

Tanpa ku sedari airmata ku mengalir
Terdengar ayat suci seruan takbir
Betapa daku gembira dekat di samping keluarga
Di pagi mulia hari raya

Kan ku sujud di kakimu bila kita bertemu
Kan ku cium tangan mu ku pohon restu
Oh maafkan daku kesalahan diri ku

Walau jauh di mata namun kau tak dapat ku lupa
Doa ku sepanjang masa agar kau bahagia
Ku pohon restu dari mu oh ayah dan ibu
Agar tercapai cita ku membela nasib mu

Kan ku sujud di kakimu bila kita bertemu
Kan ku cium tangan mu ku pohon restu
Oh maafkan daku kesalahan diri ku


ni lagu raya fav aq.. bagi mood sikit kat siapa2 yang duduk merantau... hoho...

pesanan ikhlas kepada abg2 ku yg tersayang : balik lah cepat2 adik mu yang comel ni x sanggup nak kemas rumah sorang2....

Selamat Hari Raya kepada semua pengunjung blog ni yang setia mengunjung.. Walaupun entry semua merepek2 je.. Terima kasih -bow-

p/s: Nantikan entry kuih2 raya aq nanti.. hoho XD

UPDATE: yesza untuk entry ke 50 tuk bln nie.. aq sungguh x de life =_=;

~Kei~

Comments

Noor Amirah Hasan said…
yela..aku sowg jela yg excitd nk rye..hehehehe..
cik zaza said…
bukan takde life. tapi cara kite hidup berbeza.bhahaha..

selamat hari raya fara.. ^^
akoo pae said…
wahh ni pon lagu fevret akoo..hee
Anonymous said…
yela..aku sowg je yg excitd nk rye..hikhikhik..
kei said…
@ Noor Amirah Hasan : hah tau x pe.. ko mmg excited dri dulu xD

@ cik zaza : owh x pe x pe.. life aq bakal berubah.. ngeee uni life kembali haha xD

@ akoo pae : haha.. best2 lyn lagu lama2 ni xD

Popular posts from this blog

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Mattifying Moisturiser (Nano White Fresh)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...