bosan!!

ok ini entry yg langsung x de info (entry sampah).. so jgn cakap aq x warning awal2 k.. haha

Macam tajuk kat atas ni.. aq bosan!!!!! aq nak keluar huhu...
Mula2 seronok je raya nie.. yelah semua balik... anak2 buah comel semua ada.. Haha.. lepas tu sorang2 mula balik.. huhu... hari ni my dear abang dari johor dah balik.. Rindu plak.. Bukan kat dia.. Kat anak buah aq.. Haha kalau dia baca ni mesti dia marah haha...

Tapi serious bosan plak bila dah sunyi2 ni.. Bila ramai2, bising2 plak sampai x de tempat nak letak punggung haha.. Gile penuh ke x time tu.. Haha yelah semua adik beradik aq dah ada family..

Sekarang bila nak beraya umah member2 semua dah balik esok dah ada klas =.= .... Adeh bosan tau x.. Nak beraya umah member sumer x de huhu... Nak kuar jalan2 kat mall x de kaki (member) plak nak ajak.. Bosan2!!!

Hisyh.. ada jugak aq pegi drive pusing2 pantai ni.. huhu...
Herm driving ni macam salah satu terapi untuk aq hilangkan kebosanan dan kekusutan haha xD

~Kei~

Comments

Anonymous said…
hik3...
Fauzanaryo said…
haha...hidup bile ade adik bradik memang best..kalau sowg2 terasa kot
kei said…
@Fauzanaryo : sepupu ko kn byk haha xD

Popular posts from this blog

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Facial Foam Pore & Oil Clear (Biore)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...