Playlist for today #13 - The Climb

Biasanya aq x suka sangat lagu disney ni.. tapi lagu ni aq suka pulak... Sebab dia macam memberi inspirasi kat aq...

Title : The Climb
Artist : Miley Cyrus


I can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it,
Every step I'm taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
Got to keep trying
Got to keep my head held high

There's always going to be another mountain
I'm always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes you going to have to lose,
Ain't about how fast I get there,
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing,
The chances I'm taking
Sometimes they knock me down but
No I'm not breaking
I may not know it
But these are the moments that
I'm going to remember most yeah
Just got to keep going
And I,
I got to be strong
Just keep pushing on, cause

There's always going to be another mountain
I'm always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes I'm going to have to lose,
Ain't about how fast I get there,
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

There's always going to be another mountain
I'm always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes you going to have to lose,
Ain't about how fast I get there,
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

Keep on moving
Keep climbing
Keep the faith baby
It's all about
It's all about
The climb
Keep the faith
Keep your faith

~~---~~
nak eloborate sikit pasal lagu ni lah haha...

Lagu ni pasal impian...

Impian yang kita nak capai nampak macam dekat je.. Tapi kadang2 hati kita mungkin akan berkata "I can't do it" dan untuk mencapai impian tu nampak macam susah sangat. Tapi walau susah macam mana pun kita kene kuatkan hati untuk teruskan untuk mencapai impian tu.

Apabila susah sangat untuk mencapai certain something kita mungkin akan berputus asa. Kadang2 kita akan gagal dan mungkin kita perlu bersusah payah tapi dengan usaha sedikit demi sedikit kita akan berjaya. Walaupun selambat manapun kita akan berjaya. Yang penting bukan apa yang kita mahu tapi proses untuk mendapatkan sesuatu tu.

Sebab dengan kesusahan kita akan belajar. Belajar menjadi lebih kuat.

"Ain't about what's waiting on the other side.
It's the climb"

~Kei~

Comments

cik zaza said…
aritu macam tak terkeluar sangat nyanyi lagu ni.huhu..takpe2 boleh praktis lg..next time nyanyi lg neh..
kei said…
@ cik zaza : a'ah .. haha maybe sebab mic die kowt.. dan2 salahkan mic padahal sore yg x sdp wakakaka xD
Cik Domo said…
aku suka lagu ni.. =)
cik zaza said…
mic dia tersekat tu yg tak terkeluar suara kite.haha.padahal mmg taktahu nk nyanyi cmne pun,
kei said…
@ Cik Domo : heheee best kan lgu ni xD
kei said…
@ cik zaza : haha kesian mic tu jadi kambing hitam xD

Popular posts from this blog

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Mattifying Moisturiser (Nano White Fresh)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...