SEGMEN: KAMI SAYANG TEMAN BLOGGER-TERJAHAN KEDUA


ni assignment kedua plak.... nak info lebih lanjut klik header penganjur kat atas ni :)
kali ni termasuk dalam group 4.. berdebar2 tgk dlm group 3 x de dlm list... "Ahh aq kene drop ke??"
Owh rupenya kat dalam group 4.. haha lain kali baca smpai habis yerk xD

Jadi.. Assignment kedua kene kritik blog group member... Wah x pandai kritik2 ni.. dah mcm citer AF plak haha... Jadi bwh ni my group member.. Kalau nak terjah klik je header dieowng k ;)


1.
suka background.. simple je XD

2.
comel blog... suka kete eh :)

3.
menariknye widget.. boleh gerak2 haha xD

4.
ahem... tuan tanah nye blog.. Kene komen jugak ker?? ehehe ok next!!

5.
tema laut.. suka2 XD

6.
tema pink suka jugak.. ;)


Dah abis dah kritik2 sambil jalan2 kat blog owg... Semua blog lawa2.. Huhu.. Blog tuan tanah simple je.. terasa rendah diri plak (=_=;)

Comments

mary ann ;) said…
hehehehe..takpe simple pon..

p/s : kalo nak widget gerak2 tu, letak la satu kat sini.. ^^,
ninie_azriena said…
nice job dear..
done task 2..wait for the next task toninght !! :)
c genk bah ne said…
task terkahir dari segmen ini.,hehehe

genk tag anda dalam entri ini,,jgn lupa tengok ya..^_^

http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger_6459.html
Cik Muda Sae said…
haloo..

siap tuk terjahan terakhir.. datang sini tau ada pantun tuk kamu.! Jgn tak mai yep!!!
Sofea Lang said…
hi teman...ad pantun bt kamu..
eintan nurfuzie said…
hye...jom join bloglist cik en plak..sempat lagi ini
PENCARIAN CIK EN DAN BLOG
kei said…
thanks sumer singgah... ingatkan dah reply komen kowng.. blum rpenye.. hehe.. dah terjah kowng blik dah xD

Popular posts from this blog

Makeup Review : Facial Foam Pore & Oil Clear (Biore)

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...