Don't texting while driving...

hari ni jalan2 kat youtube sambil tengok American Idol.. o.O apa kaitan ngan tajuk entry ni??
Haha.. Tgh2 tengok American Idol dia ada mention psl video don't drive while texting n alang2 dah bukak youtube taip lah don't texting while driving..

sekali terjumpa video ni...



dah tengok dah??? Moral of story... Jangan bersms time memandu... Bukan diri sendiri je yang susah nanti.. Pemandu lain yang drive bukan main berhemah pun kene nanti huhu... Bahaya.. Peringatan kat diri sendiri jugak!! >___<

p/s: cian baby tue huhu... baru nak kenal dunia :(

update ni link video atas... click me

Comments

cik zaza said…
ni betul ke dia buat macam cerita pendek kat youtube tu? thrill kot.
kei said…
a'ah die lakon balik berdasarkan kisah benar... nak info lagi pegi lah kat link tue.. ehh??? aq x letak link haha.. jap2 aq edit lalala

Popular posts from this blog

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Mattifying Moisturiser (Nano White Fresh)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...