Karok Jamban???

Kuar ngan cik zaza hari tu.. Aktiviti yg mesti kiteowng buat... Karaoke atau bunyi best dia karok.. Nak karok nie pun byk option die.. Antaranya nak karok kat bilik ke atau karok jamban.. Disebabkan hari tu karok bilik penuh.. o.O hari Isnin pagi kowt time tu.. Meh nampak sangat ramai yang suka aktiviti karok ni.. Huhu... Jadi kami pun pergi lah karok jamban... Kalo karok jamban die kira satu lagu RM1... Nama pun karok jamban so kene tahan jelah kalo owg lalu lalang kat belakang pandang2.. N kalo jerit kuat2 sangat pun owg luar bole dengar owh....

Nak tau x kenapa owg panggil karok jamban?? Meh2 tengok gambar bwh...

hah yg mcm kotak2 tue lah karok jamban... boleh nampak owg sebelah karok owhhh..


nie keadaan dalam die.. tv tu lagu kuar kat situ.... komputer tu tempat pilih lagu hehe

nie keadaan dari depan... haha kecik jelah.. max bole muat 4 owg haha.. layan jelah..

tapi bak kata cik zaza.. Yang nie bukan karok jamban.. Karok jamban lagi kecik n ader 2 je kerusi... Mcm time kat matrik dulu ah.. Nak pilih lagu pun kene pegi kat kaunter pilih lagu pastu kene hafal code lagu tue... Yg tu mmg teruk ah haha....

macam ni lah lebih kurang gambar karok jamban time kat matrik dulu... nampak x.. kerusi die tu.. 2 jerk.. pastu gile kecik haha....


Yang nie memang serupa mcm bentuk jamban.. Haha rumah melayu lama2 kan letak jamban aka nama sedap die tandas kat luar.. hehe... X de gmbar plak nak tunjuk... X de gambar yg menarik and gambar yg jumpe pun sama ngan blog owg lain @___@ haha.. Nanti balik kg amik gambar tandas luar tu eh haha xD

Haha x kisah lah karok jamban ke karok bilik ke yg penting enjoy haha ;)

Comments

cik zaza said…
ehem3.. mana gambar pose maut aku?
kei said…
uihh.. ko nak ke aq letak??? hehe.. bahaya owh haha xD
tpi kalo ko nak bole je aq letak haha
cik zaza said…
haha..xpe2.lain kali pose yg lain je lah.kekeke
kei said…
ok2 lain kali ko wat pose2 maut nanti aq letak kat sini ahaha

Popular posts from this blog

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Mattifying Moisturiser (Nano White Fresh)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...