bahaya laman web sosial.. FGAS!!!!???

Kowng tau x apa tu FGAS???... dulu time rajin2 berforum ni.. Ader satu member ni tunjuk gambar dia.. and insists that "This is not FGAS picture!!! and this to prove it" pastu die tunjuk gambar penuh dia.. haha.. so kowng nak tau x apa tue.. FGAS?? FGAS ni atau nama penuh die.. "Fat Girl Angle Shot" adalah satu term yang dipakai dalam "dunia internet" ni.... ok faham x??? x faham lagi.. meh tunjuk gambar je senang...



Biasanya dengan amik gambar dengan certain angle muka boleh nampak kurus.. Serious.. Selalu amik gambar camtu.. haha.. Dengan kemunculan make-up ngan Photoshop semua benda2 yg x lawa tu boleh hilangkan.. Meh kalau dunia sebenar boleh hilangkan lemak mcm tu senang kan bgs :p

Biasanya FGAS nie berlaku kat laman sosial.. Jadi kalau nampak muka comel2 pastu angle dekat semacam je.. BEWARE.. FGAS alert!! hehe..

Meh konklusinya.. Jgn lah percaya apa yang korang nampak kat laman web sosial k...

p/s: harap jangan ada sapa2 terasa ngan entry aq ni.. huhu.. x berniat pun.. just nak berkongsi maklumat ;)

Comments

sara zainol said…
penipuan gambar.. sgt jahat.. :)
kei said…
@sara zainol: hehe.. bahaya owh

Popular posts from this blog

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Facial Foam Pore & Oil Clear (Biore)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...