Member , Kawan , Kenalan... Membawa maksud yang sama tapi berbeza~~

Herm.. x de idea nak wat entry apa.. but still nak post something gak.. haha...

Kowng semua mesti ada sahabat2 kan ;) (gila skema ayat )

bagi aq sahabat2 ni memang ramai just rapat @ x je..






member

ni panggilan yg aq bagi for teman2 yang mmg aq rapat.. kire BFF lah.. apa je aq selalu kongsi ngan meraka2 ni... dan mereka2 ini lah yg betul2 kenal perangai aq mcm mana.. aq ni bknnya baik pun haha... >:D yg paling penting mereka2 ni faham apa yg aq rasa tanpa perlu ckp apa2.. pandang2 je pas2 dah gelak2 haha.. *wink wink* ;) haha.. biasanya cara panggilan aq ngan mereka2 ni pelik skit.. haha "yunk" "beb" "mummy" "kak" "mie-chan" haha...

kawan

yang ni pulak untuk mereka2 yg macam.. "yes i talk to them but... we not gooo" haha faham x?? kiranya.. selalu borak2 sumer... but still kiteowng x hang out together.. kitowng x ada 'chemistry' and selalu x de topik nak borak2... hehe...

kenalan

yang ni pulak bagi mereka2 yang memang jarang aq tegur.. yup tegur2 tu adalah "hai awak!!" ok tengok dari segi tegur pun dah tau mcm 'awkward' je.. huhu.. kalau siapa2 yang biasa ngan aq.. aq tegur "ko aq" je haha.. aq ni bukannya jenis yang senang nak bergaul ngan orang haha... kadang2 owg takut nak tegur aq.. "huhu menakutkan ke muka aq??" tapi kalau kowng ok je ngan aq.. x cari pasal aq pun ok je ngan kowng XD


Herm jadi x kisah lah kawan ke apa.. Yang penting keikhlasan hehe... Cuma jangan main2 backstabe yerk. Seriously kalau main2 backstabe.. Selamat tinggal kawan :p
Yang penting saya sayang sahabat2 saya... "I'll be here for you" haha ;)

patung2 member bgi... yg atas tue.. freak n brownie... yang nie mi-chan haha xD

Comments

adia90 said…
sya member ke,kawan atau kenalan awak?:)
kei said…
of course lah member sye ;) haha.. xD
cik zaza said…
aku member ke kawan ko? (sambil memegang pisau.)

wahh! freak..rindunya.
kei said…
of course lah member wahaha xD

Popular posts from this blog

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Mattifying Moisturiser (Nano White Fresh)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...