K-pop wannabe @___@

Isu ni.. maybe dah lapuk tpi tadi terjumpa video2 k-pop wannabe... Ahem so nak share video je lah haha xD

kumpulan.. POP (Prince Of Pop) @___@ 1st time dengar nama kumpulan yang membanggakan diri sendiri...

Kumpulan Gula-gula... nama bajet cute @____@

Kumpulan Max 24/7... Ok lah nama.. ye kowt @___@


Tengok video2 ni serius x suka... Herm..

Lagu yang best bukan je perlu nada yang best ke.. bunyi gempak ke.. siap pakai voice changer.. yang bunyi ala2 macam robot tu ke.. Menari best ke @___@

Yang penting lirik lagu tu.. Kalau lirik lagu langsung x de nilai.. Mengarut je lebih... Ditambah dengan tarian yang hampeh @___@ dan yang penting penyanyi2 yang bejet2 hot/cute... Menjadikan lagu tu x best + menyampah!! huhu...

rasanya x perlu lah kumpulan Malaysia nak tiru kumpulan dari negara lain... Buatlah trademark Malaysia sendiri.. Ni nak tiru negara lain nak wat pe.. huhu..

~~end of ranting~~

Comments

cik zaza said…
ringkas sangat.
kei said…
nak tunjuk video je sebenarnye...

lagipun owg lain dah byk kutuk2 dah.. x yah lah kutuk2 lebih2 sgt wakaka...

cian plak xD
cik zaza said…
cehhh...jadilah blogger yang berani.hahaha..tak cukup kalo setakat letak video.buang masa loading je..
kei said…
ala mlu lah... ;)

haha
sara zainol said…
xsuka.. peniru kpop.. benci copycat.. haha ^^
hana_aniz said…
btol weh. menyampah aku negok deme nih. menari cm syok sendiri. tak harmoni langsung. heeee. menyampah2!! wekkkk.
kei said…
@sara zainol: haha katakan tidak kepada copycat!!

@hana-aniz: menyampah kan.. lagi2 yg show off bdn.. adeh bdn sekeping x yah la tnjuk... @___@
~mie~ said…
aku ad tgk gambar diorg sebelum debut..tp bkn diorg ni la rsenye..ad lg 1 grup len..grup laki..O__O

menyesal pi bukak link tuh..berhari-hari aku try nk 'cuci' balik mate aku ni ha..trauma giler..

xbrani nk tgk video ni..tp xpe..aku tgk jgak *prepare SEBAKUL vid Kpop yg REAL pnya...xD*
kei said…
aq rse kumpl max tue.. dieowg tukar nme.. mamat2 yg tunjuk bdn mcm papan tue an?? haha
~mie~ said…
max?! OH NOEZ!! tukar la nme tu tolonglah..TT^TT

yup, tayang badn klu fit xpe la jugak. ni bdn mcm papan, member dia mke cam bapuk pun ade.. =..="

lantak la..pedulik ape aku dgn diorg2 ni..hahaha
kei said…
tukar nama kump bunga.. F4 flower 4 keh keh

haha bapuk.. lawak je xD

Popular posts from this blog

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Facial Foam Pore & Oil Clear (Biore)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...