Mee Pattaya.. kat tempat korang ada??

Hari tu makan dekat Berkat Salam.. Korang kalau duduk kat Melaka area2 Ayer keroh tu mesti pernah try.. Ok aq duduk sana pun ni first time try... Environment dia ok.. Dia macam foodcourt sikit.. sebab dia banyak kedai2 yang jual makanan berbeza.. Ahem.. ok.. entry ni x mo cerita pasal Berkat Salam.. haha.. nak cakap pasal ada satu menu menarik.. Mee Pattaya... Haha... Macam gambar sebelah..

Ala.. dia buat ala2 nasi pattaya gitu.. Mee dia bungkus dengan telur.. Rasa biasa jelah.. yang menarik presentation dia hehe..

Ekeleh.. pendek je entry aq ni.. Nak citer pasal mee pattaya je.. Kat tempat korang ada x?? haha...

p/s: aq asyik wat entry pasal makanan ni kenapa?? huhu... :(

~Kei~

Comments

Popular posts from this blog

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Mattifying Moisturiser (Nano White Fresh)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...