Jalan2 di tengah hujan romantik!! #romantik1

Asyik cerita pasal makanan je mesti bosan kan?? hehe... Sekarang nak wat edisi baru lah... Apa yang aq fikirkan romantik.. Yup aq ni jiwang.. Muka je garang.. ececeh garang ke??? Tapi aq selalu fikir yang certain2 something tu romantik...

Dalam edisi pertama ni... aq nak cerita pasal hujan...

Bila hujan je aq lagi suka kalau aq dibasahi hujan daripada pakai payung. Mungkin aq rasa bila badan dibasahi hujan.. Aq rasa tenang je. Bila rasa nak berputus asa, bila kene hujan aq rasa yang aq masih hidup. Kehidupan masih panjang. Banyak lagi yang perlu aq lakukan.

Pastu cuba korang bayangkan bila korang nampak tengah hujan2 tiba2 ada seseorang ni jalan selamba je kat tengah2 hujan tu.. Nampak cool je... hahaha....


Lagipun seronok main hujan ni.. I'm alive!!! Mungkin sebab tu kowt aq suka mandi shower lama2 haha....


"When it is raining, I prefer walk in the rain that using umbrella. Somehow I feel alive"
-quote by me

konklusinya.. bagi aq hujan adalah romantik :3

p/s : sekarang ni sebab risau pasal hujan asid dah lama x main hujan.. =.=

~Kei~

Comments

cik zaza said…
it's raining men hallelujah..lalalala
adia90 said…
yup...it just make me like that too
kei said…
@ cik zaza : erkkk??? raining man??? hahaha... i like too xD

@ adia90 : romantik kan xD

Popular posts from this blog

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Facial Foam Pore & Oil Clear (Biore)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...