Bz sangat smpai x de masa nak berjiwang :p


Siapa2 perasan x entry2 aq skrang ni asyik psl makanan jerk??? Aq pun x tau knapa.. huhu..

Sejak dah start blaja aq dah bz sgt.. Bukan bz blaja :P bz dengan aktiviti2 lain... Senang cerita selalu kalau aq sampai rumah sewa mesti dah malam.. Kelas pagi jerk.. huhu so apa jerk aq buat lepas abis kelas?? huhu.. aq pun x tau haha...

Kadang2 gi makan2.. Kadang2 ada orang ajak tengok wayang.. karok.. hah.. x ke sampai malam baru sampai rumah sewa.. Sampai2 jerk.. Terus siapkan semua assignment2 yang dah menunggu.. Kalau x buat assignment aq sibuk marathon movie dengan member aq.. Adeh.. memang x de masa nak berjiwang huhu...

Jadi apa motif entry aq nie??? X de motif.. Just nak minta maaf kepada readers aq kalau entry blog aq kurang berkualiti huhu... Walaupun x banyak readers aq tapi yang sikit nie lah nak jaga ye x?? hehe..

Jadi aq akan cuba kembalikan kualiti blog aq.. huhu...
Thanks to semua yang rajin2 baca entry aq.. xD


nah ku sisipkan gambar buat tatapan readers yang ku sayangi haha.. orang kat kelas belaja aq main conteng2 pulak.. nota yang aq salin tu sikit jerk xP

~Kei~

Comments

cik zaza said…
haha..bagus2.takyah jiwang2 lagi.
kei said…
@ cik zaza : x jiwang2 aq x tau nk wat entry apa hehe

Popular posts from this blog

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Facial Foam Pore & Oil Clear (Biore)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...