Mari ke Sizzling StoneGrill


Jalan2 dengan cik zaza membawa kami ke Sizzling StoneGrill... Hehe.. ni dah 2 kali aq pergi sini.. kenapa aq nak pergi lagi sekali?? sebab hari 2 aq makan ayam.. kali ni nak makan mee pulak.. hehe

Ok gambar sebelah ni bukan trademark aq.. bukan sebab aq curi.. tapi cik zaza yang snap gambar ni.. hebatlah cik zaza hehe.. xD

ok sekali imbas kedai ni macam gelap je.. dark je kan.. tapi suasana macam ni lah best lain dari lain xD










yang ni suasana dari luar.. tengak seat yang kat atas 2.. macam best je kan?? kat situ ah kiteowng duduk hehe...

haha lawak ah beruk tu pegang menu xD

yang ni air yang kiteowng order.. Cik Zaza order cappucino rasanya... yang tengah2 tu air gula untuk air cappucino.. gila pahit air tu haha... yang aq order tu air coke.. hehe... air base2 je xP
harga yang cappucino 2 dalam RM10++ rasanya.. air coke aq RM2.50.. huhu

yang ni makanan yg aq order.. mee tomyam.. nampak x batu bawah tu yang 2 lah batu panaskan mee.. masa aq dapat mengelegek wey mee aq haha.. pastu dia bagi mangkuk kecik.. so x de lah direct makan dari mangkuk panas tu haha... aq makan pakai chopstick wey haha.. jakun nya aq haha :p
napa ada line kat dalam gambar ni huhu...
harga mee ni pulak RM8++ ..

yang ni mahal sikit hehe.. sebab dia ada 3 jenis daging.. beef, chicken dengan lamb.. yang ni dia sekali dengan side dish.. Boleh pilih side dish nasi goreng @ french fries.. Pastu ada sos yang makan dengan daging tu.. Nak sedap masak dengan sos tu sekali hehe.. Owh ye kita masak sendiri atas batu tu.. Panas owh o.O

Harga dalam RM30++


yang ni makanan yang aq order masa 1st time datang.. ayam apa tah... dalam RM10++

ayam 2 dipotong2 oleh abang waiter yang baik hati haha...

hah habis dah ulasan pasal kedai ni.. berminat x nak datang???? lokasinya dekat Jaya Jusco dekat MC tu..
Jom2 try sedap owhh xD


~Kei~

Comments

Popular posts from this blog

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Mattifying Moisturiser (Nano White Fresh)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...