perang siber

Isu yang menjadi perbualan hangat.. Sekumpulan hacker yang digelar Anonymous akan cuba menyerang portal-portal Malaysia atas tanda protes terhadap Malaysia yang telah menyekat website2 untuk di download.

sila ke link dibawah


Wah.. x leh nak bayangkan kalo semua website2 tu x leh bukak.. Bukan nk dwnload lagu and movie jer.. Tpi seriously.. Mcm mana nak study nie?? Semua subject kene pkai software sendiri.. X kan sebab satu sem je nak study kene beli original software? itu baru satu subject.. Kalo sepuluh?? Kalo satu software harga sehinggit dua boleh ah... Ini satu software je nak dekat RM100.. huhu... Ingat penduduk Malaysia ini kaya2 ker?? huhu.. Kiteowng nie miskin owhhhh huhu... Sila pertimbangkan kembali... @____@

ader certain gov page dah kene hack... cth http://www.tourmalaysia.com.my/

Just hope yg semua nie akan berakhir dengan baik.. Takut2 lepas nie blog plak kene block o.O
huhu

Comments

Popular posts from this blog

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Mattifying Moisturiser (Nano White Fresh)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...