kisah sye dan en penyu... akhir

kehadapan en penyu...

sejak awak muncul dalam hidup sye ketika sye tak jangkakan sye amat bahagia.... walaupun terdapat mcm2 perkara yang berlaku... awak x layan sye... awak slalu bz... awak mesra alam sgt... semua owg ckp mcm2 kat awak.. tpi semakin lama sye mengenali awak.. sye semakin memahami awk... sye tau yg awak nie mesra alam sgt.. tpi sye tau dalam hati awak hanya ada sye... x lama lagi genap 1 tahun kite bersama... sye amat nantikan hari tue.. sye teringat saat sye betul2 ske kat awak.... bile kwn sye ternampak awak mkn berdua ngan owg lain.. awak cbe sedaya upaya nak selamatkan hubungan kite.... mse tue sye tau yang sye penting sgt dlm hidup awak.... mse tue.. hati sye betul2 dah sukakan awak... bile cuti skrang nie sye slalu ingat kat awak dan tunggu awak contact sye... sye tau tmpat awak tue susah nak contact sye... sye cbe mcm2 tuk cbe hilangkan rse rindu sye... bile rindu sye kat awak x terbandung sye menjegah page awak... tpi sye ternampak bnda x best... sye cbe sedapkan hati sye... x de pape nie... bile sye pergi ke page owg tue... sye terkejut sgt... dan bile sye tnye awak.. awak ckp ignore je.. jgn pikir bukan2.... sye cbe x nak pikir bukan2... tpi awak... sye ternampak dekat blog die.... satu ayat yg cukup membuatkan hati sye tersentap.... xxx&en penyu counting anniversary...

awak.... semua owg ckp mcm2 kat awak.. tpi sye nak dngar penjelasan dari awak sendiri.... sye kenal awak mcm mane... sye harap ape anggapan sye terhadap awak x berubah...

walau ape pun berlaku sye harap semuanye akan kembali seperti dlu......


Comments

cik zaza said…
yunk!!!!!...jangan la emo..sedih aku bace entri ko ni... :'(
kei said…
herm.. sye dah ok dah.. sye cbe tuk bertahan...
GataKiriBa said…
waduh.... gawat gini dong..... Banyak insan telah saya nasihat agar calm down... so you need to calm down... I know this matter very.....huh

Apo yang eden nak kato, sabar.. jgn emo, xmo sedih... Zikrullah....k :)
adia90 said…
kenapa ni yunk?...sabar ae yunk..sya syang kamo..kita da nak masuk anniversary ke 4 kan?...hehehe..smile cayunk
kei said…
:) yup dah nk 4 taun dah :)

Popular posts from this blog

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Facial Foam Pore & Oil Clear (Biore)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...