KFC : Zinger Double Down

Aq dah rasa berger ni.. berger ke hah?? 

So a bit introduction~~ 
Zinger double down ni x de roti.. Roti digantikan dengan daging ayam dan tengah2 dia ada daging lagi dan tambah keju dan mayonis. 

Aq beli hari tu set combo. Dapat lah berger tu satu +
air satu.. Harga dalam .. erm x ingat plak.. RM10++ rasanya =.=;


Pendapat aq? Haha macam sama je ngan makan ayam. Tapi yang x best langsung x de sayur. Konsep berger kan makanan seimbang.. Yelah seimbang lah.. ada roti, sayur , daging.. So lebih kurang sama ngan makan nasi lah.. Ada karbohidrat semua tu kan.. Tapi aq rasa berger ni just daging semata-mata. Bear2 suka lah sebab dia x makan sayur @_@




So overall sedap tapi aq lagi suka makan berger yang ada roti ngan sayur xD.

~Kei~

Comments

Popular posts from this blog

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Facial Foam Pore & Oil Clear (Biore)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...