Selamat Hari Raye .. kali terakhir dapat duit raya?

Rasa macam dah terlambat jerk.. tapi still nak mengucapkan selamat hari  raya aidilfitri maaf zahir dan batin... 
;)

Herm...  Rasanya tahun ni memang x banyak post dari aq kan? Tahun lepas hampir satiap hari ada post baru tapi apa kan daya... Bz yang teramat sangat kebelankangan ni.. Nak post pasal raya pun x sempat huhu...

Yelah  tahun lepas cuti sem aq ada kat rumah tahun ni pergi training pastu dengan FYP lagi.. memang x sempat lah  kan... Huhu...

Semalam masa beraya  aq terfikir... Lepas ni aq dah praktikal dan Insyallah akan bekerja pastu.. So lepas ni aq pulak lah yang kene bagi duit  raya? =.=; 

Ada ke ini kali terakhir aq dapat duit raya? Huhu... Masuk lagi satu fasa ke arah kedewasaan..  Huhuhu... Cepat betul masa berlalu... Dah x dapat lagi dah duit raya... Pergi beraya pun asyik orang tanya... Bila nak kawin? o.O

Adeh..  Bukan masanya lagi.. Huhu....

So anyway.. duty call memanggil.. penat betul bila orang datang..  Lain kali jangan jadi the only girls in  the  family  =.=;

Jadi Selamat Hari Raya  Aidilfitri Maaf Zahir dan  Batin!!!!


p/s: mula berjinak2 dengan  instagram hoho


~Kei~

Comments

Popular posts from this blog

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Facial Foam Pore & Oil Clear (Biore)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...