Penat tapi best xD

Blog yang telah bersarang2 ni.. akhirnya aq dah kembali... Kembali kejap jerk.. Huhu..
Dalam satu bulan ++ ni aq ada masuk satu training ni.. Penat giler.. Memang menguji ketahanan mental dan fizikal aq..

Tiap2 hari ada kelas.. Ada cuti sekali je.. Masa cuti bulan puasa tu.. Itu pun sehari je.. Gila penat.. Hari2 pergi kelas pukul 8.30 dah kene thumbprint.. Lambat elaun kene potong.. Tiap2 hari ada assignment yang nak kene hantar.. Kalau sikit x pe.. Ni gile banyak.. Hari2 duk kat lab sampai kul 2-3 pagi.. Bilik tu dah jadi persinggahan sementara je bagi aq...

Hari2 menghadap coding.. Memang tepu lah hadap coding..

Tapi banyak yang aq dapat dari program ni.. Style aq buat kerja dah berubah.. cewah haha...
Pastu dapat faham lebih mendalam satu2 subjek tu.. Subjek yg aq belajar..

Oracle, Programming and Testing (C), Java, J2E, RDBMS, Problem Solving Technique, TRIZ, Operating System.. Giler banyak module dalam satu 5 minggu.. Tepu otak aq huhu...

Tapi apa yang best.. Dapat pengalaman baru dan kenal ramai orang.. Mungkin spend masa lama sangat kat sini rasa macam dah kenal lama dengan dieowng.. Sebulan rasa macam satu sem..

Memang best.. Siapa2 yang dapat offer pergi Infosys Program.. Pergilah.. X rugi xD


Inilah tempat yang aq duduk alomost 80% selama 5 minggu ni.. Tido kat sini.. buat kerja kat sini.. Makan kat sini.. 

Inilah pemandangan dari lab pukul 8.00 pagi..
Time ni baru nak balik ke bilik huhu

Outing gi WaterWorld.. Deh dari batu pahat jalan2 kat WW jerk..
Balik umah lagi best haha

yum yum.. aiskrim owg belanja XD

Inilah buku2 yang digunakan selama 5 minggu...
Siap ada test lagi.. huhu


~Kei~

Comments

Popular posts from this blog

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Facial Foam Pore & Oil Clear (Biore)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...