Mcd : Samurai Beef Burger

Dah lama x wat post pasal makan2.. so smlam dan hari ni aq dah makan dah menu baru McD ni.. korang dah? Mesti dah kan? Rasa macam aq yang terlambat.. Its okay.. At least aq dah makan.. haha..






So semalam aq beli yang set large semata-mata aq nak rasa shaker curry dia. Hah inilah dia...

So apa rasa dia? haha.. Bagi aq... kentang dia macam biasa sedap.. Campur shaker2  tu sedap lah.. Benda x berkhasiat memang sedap =.=;

Air dia plak.. Kalo x salah aq ribena campur sprite / 100plus.. ye x?? aq rasa macam 2.. Erm aq rasa sedap air dia.. xD

Berger dia plak..  Masing2 ada pendapat masing2 tapi bagi aq.. Aq suka.. Mungkin sebab aq tambah sos @ deria rasa aq x baik lagi ( baru baik demam @_@ ) Tapi  aq suka xD!! Ramai yang x suka sebab dia masam? Tapi bagi aq sedap xD

So bagi aq!!! Aq suka menu ni xD

Ok abis dah post pasal makan2...

Oh ya smlm boleh je aq refill air coke dengan cawan ni.. Tapi tadi pergi kat tampat lain x leh plak.. Sapa2  yang keje McD boleh bagitau x.. Boleh ke x ni? @___@

hah lantak lah.. Aq mintak jelah.. Kalo dapat amik.. Ye x?.. xD

p/s: Aq paling suka mcFlurry Horlicks xD

~Kei~

Comments

cik zaza said…
masam ke? aku rasa ok je kot. ada rasa macam sate2 sikit kan sos dia.huhu..aku makan masa 1st day menu ni kuar. xD
kei said…
@ cik zaza : Entah ramai yang x suka sebab rasa masam.. manis tah.. aq makan sedap jerk xD

Popular posts from this blog

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Facial Foam Pore & Oil Clear (Biore)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...