Wiki oh en wiki :(


So tadi nak cari info pasal cerita vampire huhu.. Bukak2 wiki kuar ni



meh kene block satu hari wiki.. huhu.. isu pasal internet ni x abis2 kan huhu... tapi betul lah internet adalah satu media yang bebas dan free sebab tu ramai yang pakai internet apabila benda2 ni kene restricted dan berbayar mesti dah x da sambutan.. Bayangkanlah kalau setiap website yang ada sekarang ni bila nak view je kena bayar mesti dah x da orang pakai lagi...

Kene kembali ke zaman batu lah nampaknya.. Kalau kmbali ke zaman batu bye bye movie bye bye merlin huhu

Mesti bosan kan hidup huhu...

Eh apalah yang aq mengarut ni huhu.. Nampak sangat bosan sangat.. Bila dah biasa bz bile free ni bosan pulak huhu...

p/s: Kalau wiki betul2 x de aq mmg x leh hidup.. Assignment , review movie semua bergantung dengan en wiki ni huhu...

~Kei~

Comments

Popular posts from this blog

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Mattifying Moisturiser (Nano White Fresh)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...