Reply tag dari cik zaza ;)

Ok dah lama x update blog.. dalam kesibukan menyiapkan en bengkel yang dah nak due ni saya ingin menjawab tag yang diberi oleh cik zaza....

ececece apa lah yang bz sangat kei ni kan?? huhu... sekarang asyik pikir bengkel je huhu.. semua kerja lain tolak tepi huhu... disebabkan nak siapkan sistem ni tiap kali online google chrome akan penuh dengan tab tutorial.. "how to..." "jsp" "java" ah stress..



hah x tipu... tengok gambar ni huhu... tu pun baru sedikit.. =.=;

so berbalik kepada tag tadi meh2 jawab soalan ni kejap hehe..

1. Korang rasa kenapa korang jadi blogger?
Jadi blogger sebab herm.. mula2 sebab nak merakamkan perasaan aq hari2.. tu yang title "My Adventure" kira2.. hidup aq.. apa yang aq rasa.. apa yang berlaku.. kira macam tu lah.. hehe.. bajet artis lah pulak kan?? Bila lama2.. blog aq ni dah menjadi tempat aq meluahkan perasaan je hahaha.. sowie lah yerk huhu

2. Berapa lama blogging?
Berapa lama eh?? lepas habis matrik kowt.. lebih kurang 2 tahun lalu kowt.. sebab sekarang aq dah tahun 3.. herm..

3. Apa best sangat blogging?
Boleh meluahkan apa yang terpendam kat hati dan orang x akan judging.. cet ye ke x kenal huhu..

4. Siapa blogger pertama yang korang approach?
Cik Zaza dan Hafidzul...

5. Binatang yang buat korang rasa geli hingga menyebabkan korang terjerit bila terserempak dengan binatang tersebut.
Ahem en katak.. Siapa2 yang pernah nampak aq didatangi dengan katak mesti gelak guling2 huhu =.=;

6. Genre movie yang korang suka tengok masa tengah bosan.
Action atau lawak!!! Tapi aq suka tengok cerita pasal magik2 or adventure hehe

7. Benda pertama buka bila on laptop.
MSN dan YM sebab aq dah setting yang ia akan terbuka bile on lappy.. Tapi kalau aq tekan sendiri.. Google Chrome.. Facebook.. Adeh dah terbiasa pulak huhu..

8. Pilih satu perkataan yang describe diri korang.
Happy-go-lucky hehe

9. Pernah tengok video Ryan Higa? Kalau pernah, apa yang paling favorite.
Tengok2... "Teeheeee" haha yang paling suka pasal apa eh?? banyak sangat aq tengok lupa dah.. ala lupa lah.. tapi aq suka yang dia kutuk2 owg haha.. ;p


Kene tanya balik soalan eh??

1. Bila stress korang suka wat apa?
2. Kalau boleh transform jadi binatang korang prefer jadi apa? Kenapa?
3. Bila bosan korang buat apa?
4. Aktiviti yang paling korang suka buat.
5. Blog korang cerita pasal apa?

Ok tu jelah huhu.. Semua soalan mengarut2 dan mengambarkan perasaan aq sekarang... huhu saya nak keluar jalan2!!!!!! Saya penat dengan coding dan tulisan kecik2 ni huhu...

Ok saya tujukan tag ini kepada:

Cik Zaza
Mi-chan
Adia

Jawab jangan x jawab ngeee~~~


p/s: sowie lah kalo entry ni mcm x tersusun jerk.. kat dashboard ni just boleh taip part HTML code jerk.. so aq main taip je ni huhu
~Kei~

Comments

Popular posts from this blog

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Facial Foam Pore & Oil Clear (Biore)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...