herk sapa yg add aq nie????

adeh bosan plak aq tgk fb nie.... smpai skrng aq dah ader nak dekat 20 owg yg x dikenali add aq o_O yg x de mutual friend pun ader....

perghhh mne ko jmpe aq nie??? kalo ader mutual friend pun sowng jer lah... tue pun mmg aq x kenal =__=;

yg plg pelik tue sumer lelaki plak tue.... huhu... aq dah bosan lah berkenalan kat fb nie... ayat cliche "hai awak leh berkenalan????? tinggal kat ne???? bla bla bla"

hari tue ader plak sowng mamat nie ckp minat kat aq... dah mcm stalker plak mamat tue... mmg kene remove hari tue gak ah....

menakutkan jugak kalo main approve jerk owg yg x dikenali nie eh... konklusinye jgn main approve jerk owg x dikenali ^____^;

Comments

Gransazer said…
agak la di situ..
aku ada 75 fren request yg aku xknl..
yg xde mutual fren kot yg byk..ntah mane dtg ntah jmpe fb aku..huhu
kei said…
tue ah.... diowng x bosan ker nk carik awek kat fb nie??? huhu... aq dah bosan dah carik skandal kat fb hoho
Gransazer said…
HAHA..mmg bosan la sbb ko dah ada pkwe..haha..
mcm bez je buat entri psl fren request ni..xpe la, aku buat entri psl ni lepas fren request aku tmbh jd 1000++..haha..nk poyo je keje aku..
kei said…
uik x de maknenye haha... sbelum nie dah mls dah nk lyn... asyik tnye ayt yg sama jerk @_@
cliche tul :P
Gransazer said…
haha..agk la..
aku pn skrg mls nk main fb..buka jrg2..duk komen ko dgn fidzul je la..huhu..
kei said…
haha x pe yg penting kite enjoy!!! xD

Popular posts from this blog

Makeup Review : Biore UV Perfect Block Milk (Biore)

Makeup Review : Anti-Acne Gel (NuTeen)

Makeup Review : Mattifying Moisturiser (Nano White Fresh)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...